Hae tästä blogista

sunnuntaina

Postilokerikosta Sorsakoskien ja muiden aterimien kodiksi

Minulla on pieni viehtymys vanhoihin aterimiin. Sorsakoskia, niitä koulukin keittolasta tuttuja, on kertynyt aikamoinen määrä ja viime kesänä innostuin keräämään vanhaa mustapäistä sarjaa.
Aterimia on tähän asti säilytetty ruokapöydän viereisessä astiakaapissa sinkkipurkeissa. Aterimia on kuitenkin niin paljon että perhe esitti toivomuksen jonkinlaisesta aterinlaatikosta.

Kierrätyskeskuksen hyllyssä nökötti tänään kaksi vanhaa postin lajittelulokerikkoa. Hyvin olisivat käyneet eteiseen postin keruseenkin mutta minä näin näille vielä paremman paikan.

Lokerikoiden syvyys on juuri passeli suhteessa astiakaappiin. Ne mahtuvat hyllylle rinnakkain ja lautaspinokin sopii vielä samalle hyllylle.
Lokeroita on riittävästi joten molemmat aterinsarjat saivat oman laatikon ja jokainen väline oman lokeron. Tosin laatikot ovat nyt sen verran täynnä, että taitaa olla sarjojen keräilykin loppu.

Lokeroihin lisäsin vielä etiketit jotta käyttö on sujuvampaa.
Värin puolesta nuo lokerikot sopivat ruokapöydän kanssa hienosti yhteen ja samalla astiakaapinkin ulkonäkö muuttui asteen levollisemmaksi.

Tähän löytöön olen ihan hurjan tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Ihanat laatikot ja nuo etiketit sopivat hienosti siihen, kerään itsekin noita mustapäisiä aterimia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsästysonnea keräilyyn.Näitä löytyy onneksi vielä sopuhintaan monesta paikasta. 😊

      Poista

Jätinkö jotain olennaista kertomatta? Kehuakin aina saa. 😊