Hae tästä blogista

maanantaina

Kylppärikärrystä keittiökalusteeksi

Meidän keittiö ikkunan alla on jo pari vuotta ollut kahden pyörällisen kärryn pienkaluste. Tila hella ja jääkaapin välissä on hankala joten varsinaista kaappia en siihen halunnut. Kärryt ovat sopivan kevyet ja helpot myös siirtää pois tarpeen vaatiessa.
Selaillessa vanhoja kuvia osui silmiin kuva keittiön kärryjen lähtötilanteesta. Ei kovin ihastuttava. Vadelmanpunaisten kärryjen muodossa oli kuitenkin heti alusta alkaen jotain kiinnostavaa ja siksi ne pitikin tori.fi:n kautta aikanaan kotiuttaa. Tarkkaa hintaa en enää muista, mutta montaa euroa ei näistä köyhtynyt.
Kärryt on maalattu mustalla mattaspraylla joka on kestänyt keittiökolhintaa jo kohta pari vuotta. Kärryt ovat perheen pikkuväen suosiossa, laatikoista löytyvät kangaskassit ja esiliinat kun on ihana levitellä lattialle.
Päällimmäisenä kärryissä on Ikean puulaatikot. Toisessa säilytetään öljyjä ja viinietikkaa, toisessa on sekalaisia purjeisiin sekalaista elintarviketta: xylitol-pastilleja, siemeniä, pähkinöitä jne. Purkkien kannet on maalattu mustaksi ja niihin on liitutussilla kirjoitettu sisältö.


Seuraavalla hyllyllä on Luhdan vanhan malliston kannelliset pärekorit. Näihin mahtuu koko kangaskassikokoelma sekä esiliinat. Toinen toimii paperinkeräyspisteenä.
Alimmat metallikorit ovat Clas Ohlsonilta ja niissä säilytetään kauniita paperikasseja jotka odottavat uusiokäyttöä (esimerkiksi kukkapurkkina...).

Sellainen pieni säilytysyksikkö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätinkö jotain olennaista kertomatta? Kehuakin aina saa. 😊