Hae tästä blogista

sunnuntaina

Juhlatunnelmia

Pieni kuvakimara juhannusviikonlopun juhlatunnelmista. Keskikesän hengessä koristeena oli luonnonkukkia, mutta myös viirinauhoja ja keijumaisia koristeita.
Kukkaköynnökset valmistuivat helposti mustikanvarvuista, luonnonkukista ja saniaisista. Sidoin ensin pieniä kimppuja kalastajalangalla. 
Sitten valmiit kimput sidoin ruokahuoneen läpi risteileviin nauhoihin.


Luonnonkukkien lisäksi koristeena oli pihalla myös viirinauhoja, joista osaan lisäsin myös samaisia luonnonkukkakimppuja. 

Viirinauhat näyttävät niin hauskalta puutarhassa lepattaessaan että luulen että saavat jäädä toistaiseksi paikalleen odottamaan seuraavia juhlia (joita on heinäkuussa monia).

Sisällä kattaukseen pääsivät leikkokukat puutarhasta. Pioniaikana ei vain voi vastustaa niiden kutsua. Herkkujen ja kertakäyttöastioiden väriksi valittiin heleitä pastelleja jotka toistavat kukkien värejä. Kermakakun korvasi tällä kertaa donitsikakulla, eli kokosin donitseja kuuteen kerrokseen kerrosvadille. Helppo konsti herkutteluun jos ei halua helteillä käyttää uunia. Lisänä irtokarkkeja hempeissä sävyissä.


Suolainen tarjoilu koostui erilaisista voileivistä ja dippivihanneksista. Sekä oman lapsuuden synttäriklassikoista, suolakaloista. 


Juhlat ovat ihania. Etenkin kun vieraana on vain mukavia ihmisiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätinkö jotain olennaista kertomatta? Kehuakin aina saa. 😊