Hae tästä blogista

keskiviikkona

Taulu kylpyhuoneeseen

Minulla on sunnuntairutiini, kierros kirpparilla tai parilla. Ihan parasta on löytää jotain vanhaa ja tarpeetonta, ja sitten muuttaa se joksikin ihan uudeksi. Ei tosin silti aina tarpeelliseksi, mutta uudeksi.

Viime sunnuntain tarpeettomuustourneella löytyi taulu. Suuri ja näyttävä. Edullinenkin. Ja selkeästi tarpeeton koska siellä lojui.  Ja riittävän suuri kylpyhuoneen seinälle. Joka ei ole suuri, koska talo on pieni. Peruskokoinen seinä.
Mutta eipä mitään, näyttävän taiteen käännyttämiseksi apuun riensivät uskolliset sankarini Pensseli ja Purtilo. Kookosmaalilla mentiin taasen.
Kun pohjatyö oli valmis piti vielä keksiä sopiva tekstitys. Inspiroivaa tekstiä hain. Ja vanhan kylpylän hinnastosta haaveilin. Lopulta vaan toteutin.

Hahmotelman tekstille tein lyijykynällä ja sitten varsinaiset rajat vapaalla kädellä, karskisti tussilla. Sellainen karski emäntä kun olen.
Sitten piti vielä väritellä kirjaimet. Pienellä pensselillä levitettynä liitutaulumaali toimi tähänkin.
Taulu paikalleen. Tadaa, kylpylätunnelmaa.
Tai no, ainakin silmälääkäritunnelmaa. Selkeästi tarpeellista. Ainakin uutta.
Mitäs tykkäätte?

3 kommenttia:

  1. Sit kun mä sutaisen vastaavan, tuostanoinvain karskisti vapaalla kädellä, niin se kyllä näyttää pikkuisen eriltä :) Mutta ei se mitään, kyllä me silti tykätään!

    VastaaPoista

Jätinkö jotain olennaista kertomatta? Kehuakin aina saa. 😊