Hae tästä blogista

sunnuntaina

Pikkupöytä

Kuten mainitsinkin, tarttui kierrätyskeskuskäännökseltä mukaan myös pikkuinen pöytä.
Pöytä oli ärhäkän rock, eli varustettu oranssein putkijaloin ja lakkakiiltävällä mustalla pöytälevyllä. Oli siis pakko tarttua pensseliin.

Jalat maalasin mattaharmaalla kookosmaalilla ja pöytälevyn liitutaulumaalilla. Liitutaulu on mustista maaleista suosikkini: tarttuu kaikkeen, peittää hyvin ja kestää pyyhkimistä. Ja väri on syvä mattamusta.
Nyt vielä ihmetellään mihin pikkupöytä kotiutuu. Ehkä lastenhuoneeseen vintille?

Pöytälevyyn voisi vaikka porata reiän johon upottaisi purkin liiduille... hmmm... Olkoon toistaiseksi olohuoneen hyppylavana.

3 kommenttia:

 1. Ootko Hanna kokeillut / käyttänyt muita liitutaulumaaleja, kuin tuota Decoa? Vaatiiko pohjatyötä, pohjamaalia?
  Kookosmaalista olen lukenut, että aika riittoisa purkki tuo 250ml, mika on oma mielipiteesi?

  VastaaPoista
 2. Minä maalaan yleensä ilman pohjamaalia. Jääkaapin taisin kyllä hioa ja pohjamaalata tartuntamaalilla ennen liitutaulumaalia. Muitakin liitutaulumaaleja olen testannut, tuo Deco on jotenkin valikoitunut suosikiksi, osittain myös purkin takia. Pieni muovipurkki on helpompi säilyttää ja kierrekorkki kiva käyttää. Tuosta purkillisesta riittää kuitenkin piiiiitkälle.

  Kookosmaali on kivointa mahdollista maalata ja todella riittoisaa. Purkillisella olen nyt viimeks sutinut ainakin lipaston, liukumäen, laatikoita ja yhden työpöydän jalat. Tummat värit peittää melkeimpä kertakerroksella, teen vain osittaisen päällemaalauksen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä hyvästä ja antoisasta infosta tekijältä. Aivan ihania muutoksia olet saanut aikaan :-)

  VastaaPoista

Jätinkö jotain olennaista kertomatta? Kehuakin aina saa. 😊